Priznajem
Politika
Vučić poručio turistima: “Ne idite u Dubrovnik, više ćete vidjeti u Beogradu”

PREMIJER Srbije Aleksandar Vučić je nakon sastanka s glavnim ministrom indijske države Gujarat poručio kako njihovi turisti ne trebaju ići u Dubrovnik nego u Beograd:

“Oni nerijetko dolaze u Dubrovnik. Rekao sam da je Beograd, uz sve poštovanje starog grada, da mislim da je Beograd ljepši i da se može vidjeti mnogo više stvari nego u Dubrovniku i gradovima koje posjećuju.”

Dodao je kako je izaslanicima države Gujarat poručio da će Srbija napraviti sve kako bi se ublažio vizni režim, što bi doprinijelo srpskom turizmu:

Podrži portal priznajem.hr

“Onda će mnogi doći, videti Beograd, zavoljeti ga, potrošiti novac, ali uložiti i u svoje poslove, što je za nas od izuzetnog značaja. Turizam je bila jedna od grana o kojoj smo diskutirali i za koju vjerujem da ćemo imati konkretne korake u narednom periodu”, rekao je Vučić

I dok brojni svjetski mediji, UNESCO i svi turisti već godinama govore o ljepotama Dubrovnika, Aleksandru Vučiću to nije dovoljno dobro. Pokušava li nam Vučić ukrasti turiste, tek ćemo vidjeti.

 Izvor: index
Facebook Komentari

Stavovi izneseni u komentarima, ne odražavaju stavove uredništva portala već su to osobni stavovi autora pojedinih komentara.

Autor: Priznajem.hr


Objavljeno: 11/01/2017

Slične vijesti