Priznajem
Hrvatska
VIDEO: Bahati sin tajkuna Luke Rajića razbacuje novčanice od 1.000 kuna!

Da je Luka Rajić, poduzetnik i bivši hrvatski ‘kralj mlijeka’, sinove, koje je dobio u braku s bivšom suprugom, modnom dizajnericom i samoproglašenom životnom savjetnicom Bornom Rajić, od malih nogu naviknuo na luksuz i život u izobilju nikad nije bila tajna, ali ponašanje njegova najstarijega sina Luke, očeva imenjaka, neki su opisali kao degutantno i bahato te vrijedno prijezira.

Sin tajkuna Luke Rajića na svom instagram profilu objavio je snimku na kojoj iz ruku sipa novčanice po tisuću kuna. Iziritirani građani snimku su zasuli komentarima: 

Podrži portal priznajem.hr

“Smeče jedno, otac ti je lopovčina upropastila na tisuče gladnih ljudi pljačkom privatizacijom dukata, a sada ti tom lovom mašeš. niti si je zaradio niti je tvoja, ti si nesposobno razmaženo derište koje bi učinilo sivjetu uslugu da se ubi. ali nije problem, znamo tko si, unajmi si zaštitare s tom lovom, trebat će ti.”

“malo si bahat..”

“fala bogu pa postoje bogati klinci a tate im omogucili da budu sretni da imaju za pice ha ha ha mali ovo si sacuvaj trebst ces jednog dana barem jednu ha ha ha PATOLOGIJA JE***E”

“sram te i stid bilo”, itd…

countin my blessings ?#blessed

Videozapis objavljuje Luka Rajic (@lukarajicjr)


Luka Rajić je hrvatski poduzetnik. Odrastao je u hrvatskom glavnom gradu Zagrebu u Sesvetama. Luka Rajić smatra se drugim najbogatijim Hrvatom te stoji uz bok Ivici Todoriću,a s obzirom da je živio i u Švicarskoj, Švicarci ga ubrajaju među 300 najbogatijih.

Poslovno carstvo

Facebook Komentari

Stavovi izneseni u komentarima, ne odražavaju stavove uredništva portala već su to osobni stavovi autora pojedinih komentara.

Autor: Priznajem.hr


Objavljeno: 11/01/2017

Slične vijesti